Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Veruncicka uvařila 17. 7. 2024 09:47 Drobenkový meruňkový koláč 0 0 Zobrazit detail Drobenkový meruňkový koláč Okomentovat
8 foto Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Omáčka z hub dušených na pivu je jednoduchá a skvěle chutná: Má říz po česneku a budete si ji chtít přidat
Jídelní rozmary slavných: Modelka Pavlína Pořízková miluje veganský mac and cheese, který zachutná i masožroutům