Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
cathleen uvařila 25. 7. 2009 09:17 Drštky na paprice se škvarečky a uzeným 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 25. 7. 2009 09:17 Drštky na paprice se škvarečky a uzeným 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Těhotnej kuchař vzpomíná na mládí: Nabídl retro recept na špagety Gustáva Husáka, nechybí v nich točeňák ani hromada eidamu
Retro okénko: Tatranské řezy jako klenot ze starých kuchařek. Voní po marmeládě a křupavé jsou díky ořechům
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění