Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
Paprika uvařila 10. 3. 2010 14:25 Dršťky smažené v kořeněném těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 10. 3. 2010 14:25 Dršťky smažené v kořeněném těstíčku 0 0 Zobrazit detail dršťky poprášené moukou jdou do těstíčka Okomentovat
Paprika uvařila 10. 3. 2010 14:25 Dršťky smažené v kořeněném těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
18 foto Díky low carb dietě zhubla 40 kilo a postavila na tom své podnikání. Teď Hanka z Poděbrad peče skvělé „dietní“ dorty