Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Paprika uvařila 10. 3. 2010 14:25 Dršťky smažené v kořeněném těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 10. 3. 2010 14:25 Dršťky smažené v kořeněném těstíčku 0 0 Zobrazit detail dršťky poprášené moukou jdou do těstíčka Okomentovat
Paprika uvařila 10. 3. 2010 14:25 Dršťky smažené v kořeněném těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sametové Dalgona coffee: Káva „postavená na hlavu“ skvěle chutná, krásně vypadá a ještě odbourává stres!