Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Ricotta – italská sýrová specialita skvěle nahradí tvaroh či mascarpone. Hodí se do omáček i na přípravu dezertů
Jednoduchý recept na vepřové výpečky: Česká klasika voní česnekem a kmínem, maso podlité pivem získá nový rozměr chuti
Hitem letošního léta je tibi limonáda: Fermentovaný nápoj plný bublinek a života si zamilujete, třeba ve verzi s citrusy
Perníčky Marie - chaloupky, Velikonoce, fotbal Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Bednarova Marie 110 min