Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta: Nemusí kynout, jsou krásně jemné a báječně chutnají se všemi druhy náplní
tejaja uvařila 10. 5. 2016 16:56 Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem ) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 5. 2016 16:56 Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem ) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 5. 2016 16:56 Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem ) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlé pohoštění z listového těsta naslano: Připravte snadné a efektní jednohubky, košíčky, tyčky, šneky i šátečky