Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )

gmptop Kuchař: gmptop

Drůbeží maso 4 názory

Suroviny

1 kuřecí prso
2-3 lodyhy rebarbory
2-3 PL medu
200 ml smetany
sůl
máta
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi si rozehřeju máslo, orestuji na kostky pokrájené ňadro kuřecí. Jen co se zatáhne, posolím. Očistěnou rebarboru pokrojím na kousky přihodím na pánev a restuji.

  2. V misce smíchám smetanu s medem, pokud je příliš husto, přidám nemnoho vody.

  3. Vliju na pánev (opětovně upozorňuji – nepleťte do toho anatomii) a za občasného zamíchání dusím na pomalém ohni do úplného změknutí (čtěte pozorně! Změknutí, ne zblbnutí).

  4. Posekám mátové lístky a lehce přizdobím na talíři.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Obávala som sa medu, nemám rada sladké, ale zbytočne. :-) Kombinácia medu a mäty spolu s rebarborou bola vynikajúca. :yes::yes::yes: Len časť rebarbory sa mi rozsypala, neviem, či to tam malo byť. Ale chuťovo super. ;-):yes:

    Odpovědět

  • zuzun zuzun

    Juuu, kureci kozy! V posledni dobe moje oblibene, nebot dietni. Muzu nahradit smetanu jogurtem? Nebot dietni....:-p:-p

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    :-D:-D špica název :-D

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    :-D;-):yes: Hezký ňadro. :-D Hlavne tá rebarbora je tam zaujímavá. :-D

    Odpovědět

Tématické fráze: ňadro anatomie recept na šalši