Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 6. 2015 15:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 777 kJ / 903 kcal
Bílkoviny87,41 g
Tuky25,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy80,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

10. 5. 2016 18:54

Obávala som sa medu, nemám rada sladké, ale zbytočne. :-) Kombinácia medu a mäty spolu s rebarborou bola vynikajúca. :yes::yes::yes: Len časť rebarbory sa mi rozsypala, neviem, či to tam malo byť. Ale chuťovo super. ;-):yes:

zuzun

28. 6. 2015 17:28

Juuu, kureci kozy! V posledni dobe moje oblibene, nebot dietni. Muzu nahradit smetanu jogurtem? Nebot dietni....:-p:-p

JanaDorazinova

28. 6. 2015 16:58

:-D:-D špica název :-D

tejaja

28. 6. 2015 15:53

:-D;-):yes: Hezký ňadro. :-D Hlavne tá rebarbora je tam zaujímavá. :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: ňadro anatomie recept na šalši

Suroviny: prsa kuřecí, rebarbora, med, smetana, sůl, máta

TopRecepty.cz

Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPVy