Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Majas food uvařila 26. 3. 2018 15:34 Drůbeží nugetky v kukuřičné krustě pečené v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Majas food uvařila 26. 3. 2018 15:34 Drůbeží nugetky v kukuřičné krustě pečené v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Staročeské zelníky: Na křupavé bramborové placky s kysaným zelím stačí jen pár surovin a lehce je zvládne i kuchařský začátečník