Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
magdalenka uvařil 27. 7. 2014 17:36 Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 27. 7. 2014 17:32 Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 27. 7. 2014 17:32 Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 27. 7. 2014 17:32 Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 nejlepších receptů z medvědího česneku: První jarní bylinka se hodí do pomazánek, placek i polévek