Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
thomassinno uvařil 6. 8. 2010 12:39 Dušené vepřové s paprikou, žampiony a pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 6. 8. 2010 12:39 Dušené vepřové s paprikou, žampiony a pestem 0 0 Zobrazit detail Pesto ala Denovese Okomentovat
thomassinno uvařil 6. 8. 2010 12:39 Dušené vepřové s paprikou, žampiony a pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Hledání nejlepších hranolků v Brně: Překvapila nás chuť i cena, do 80 Kč dostanete hezkou porci s výbornou chutí
Prodloužit životnost potravin je snadné: Mouku zachráníte bobkovým listem, brambory mátou a „zakysanku“ obraťte dnem vzhůru