Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Jaromira18 uvařila 23. 12. 2020 09:36 Dvoubarevné sušenky s pistáciemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RubyRom uvařila 10. 1. 2018 14:02 Dvoubarevné sušenky s pistáciemi 0 0 Zobrazit detail Dvoubarevné sušenky s pistáciemi Okomentovat
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny