Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Manasbla uvařila 31. 8. 2025 13:28 Dýňová buchta s čokoládovou polevou 0 0 Zobrazit detail Navíc šlehačka a zákyska Okomentovat
Manasbla uvařila 31. 8. 2025 13:28 Dýňová buchta s čokoládovou polevou 0 0 Zobrazit detail Před upečením Okomentovat
svatava.moravcova uvařil 16. 10. 2024 07:21 Dýňová buchta s čokoládovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka