Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
varilamyskakasicku uvařila 8. 11. 2013 17:29 Dýňová polévka s chilli papričkou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 11. 2013 17:29 Dýňová polévka s chilli papričkou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 11. 2013 17:26 Dýňová polévka s chilli papričkou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 11. 2013 17:26 Dýňová polévka s chilli papričkou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
V pražských restauracích „frčí“ na Vánoce šneci: Nejlevnější jsou na Malé Straně. Za porci zaplatíte 199 Kč
Svatební hostina Elišky Přemyslovny: Podávala se paštika ve tvaru středověkého hradu, sladká kaše i zvláštně vařená slepice