Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 13. 6. 2016 16:11 Dýňová polévka s meduňkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ema Destinnová chodila na chlebíček k Paukertovi, na zmrzlinový pohár k Myšákovi a musela mít dort s čokoládou a ovocem
Jak udělat dokonalou polevu na perníčky? Fígl je ve správně připraveném cukru a suroviny pak rozhodně nesmíme šlehat