Květákový mozeček podle Jaroslava Sapíka: Květák uvařte v oslazené vodě a vejce vmíchávejte postupně, radí šéfkuchař
Nejjednodušší jablečný dezert upečete raz dva z pár běžných surovin: Sypaný koláč je vláčný, voňavý a krásně křupe
Krajové speciality: Zelná polévka couračka se dělávala jako postní, ale s uzeným nebo se slaninou chutná ještě lépe
tejaja uvařila 5. 9. 2014 05:22 Džem z červené řípy (Konfitury z burakow) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 9. 2014 05:22 Džem z červené řípy (Konfitury z burakow) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 9. 2014 05:21 Džem z červené řípy (Konfitury z burakow) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 9. 2014 05:21 Džem z červené řípy (Konfitury z burakow) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 9. 2014 05:21 Džem z červené řípy (Konfitury z burakow) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 9. 2014 05:21 Džem z červené řípy (Konfitury z burakow) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!