Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
vybusna uvařila 20. 9. 2010 11:44 Fasolada - řecká fazolová polévka, jak ji vaří líná hospodyně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vybusna uvařila 20. 9. 2010 11:44 Fasolada - řecká fazolová polévka, jak ji vaří líná hospodyně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mrkvový flan je nadýchaný, dokonale vláčný a jemný nákyp, který efektně vypadá, luxusně chutná, a přitom je levný a rychlý
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď