Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
mika59 uvařila 9. 8. 2017 13:37 Fazolový guláš s uzeným masem a bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 8. 2017 13:37 Fazolový guláš s uzeným masem a bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 8. 2017 13:37 Fazolový guláš s uzeným masem a bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě