Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 189 kJ / 2 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,95 g |
Tuky | 205,15 g |
Vláknina | 13,42 g |
Cholesterol | 287 mg |
Sodík | 10,59 g |
Sůl | 26,40 g |
Sacharidy | 64,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložený králík na medové hořčici a na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9kJ
Moje poznámka
Naložený králík na medové hořčici a na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9kJ
Nejnovější recepty
Salát s hruškou, salátovými lístky, ořechy a balkánským sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Kokosový koláč s ořechy a jahodami bez mouky
Přidáno před 12 hodinami
Husitská směs
Přidáno před 16 hodinami
Topinky s mexickou směsí
Přidáno před 18 hodinami
Domácí focaccia
Přidáno před 20 hodinami
Trhané kuřecí maso s rýží a zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Králík na houbách
Sahula před 5 hodinami
Vláčná buchta
ivetabreckova před 5 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Falcone před 6 hodinami
Rybí filé se sýrem
Komtesina před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Nadezda76 před 7 hodinami
Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami
Elivet před 7 hodinami
Mufiny s čokoládou
zuza176 před 7 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
MirkaP před 7 hodinami
Americké extra čokoládové cookies
Vanika před 8 hodinami
Hrníčková perníková bábovka
49zahrada před 8 hodinami
Tématické fráze:
králik na hořčici a smetaně,
lák na králíka,
králík na smetané,
naložený králík na zelenině,
nalozeny peceny kralik,
nálev na králíka,
králík na hořcici,
recept na králíka na hořčici,
kralik na hortici,
medová hořčice,
králík na smetaně a hořčici,
jak naložit králíka na svíčkovou,
králík v hořčici,
medová hořčice recept,
recepty králík na hořčici,
kralik nalev,
šéf na smetaně recepty,
kralik v laku,
králík se svíčkovou,
králík recepty bezkonkurenční
Suroviny:
králík,
stehno králičí,
sůl,
pepř černý,
koření nové koření,
jalovec,
cibule,
cukr,
bobkový list,
hořčice medová,
olej,
směs zeleninová pod svíčkovou,
máslo,
tymián sušený,
ocet,
špek,
smetana,
Komentáře (18)