Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Proč vyštipovat tyčková rajčata a jak to správně provést: Stačí znát pár triků a odměnou vám budou luxusní plody
Eliza uvařila 20. 9. 2009 10:33 Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 9. 2009 10:33 Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 9. 2009 10:33 Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční rekordy: Největší šálek horké čokolády obsahoval 4500 litrů sladkého nápoje a padlo na něj 600 kg čokolády