Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Eliza uvařila 20. 9. 2009 10:33 Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 9. 2009 10:33 Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 9. 2009 10:33 Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Rychlá velikonoční nádivka jako od maminky: Voní bylinkami i máslem a díky tomuto postupu je raz dva hotová
Brambory zapečené s mletým masem a majolkovou směsí: Vynikající oběd či večeře, kde můžete využít zbytky z lednice