Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
terezicka1 uvařila 18. 3. 2017 17:54 Fofr pohoštění s lososem v bagetce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 18. 3. 2017 17:54 Fofr pohoštění s lososem v bagetce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem