KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Ivana79 uvařila 1. 10. 2014 10:51 Francouzske brambory trochu jinak....vynikajici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 7. 2009 10:00 Francouzske brambory trochu jinak....vynikajici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 7. 2009 09:59 Francouzske brambory trochu jinak....vynikajici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 7. 2009 09:58 Francouzske brambory trochu jinak....vynikajici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 7. 2009 09:58 Francouzske brambory trochu jinak....vynikajici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut