Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
evosheek uvařil 21. 3. 2011 09:10 Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Šťavnaté kuřecí řízečky, marinované v jogurtu a smažené v těstíčku, si zamilují malí i velcí
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
9 foto Usmažili jsme kyselé okurky v křupavém těstíčku: Americká specialita chutná překvapivě dobře, jen potřebuje výraznější dochucení