Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Nikina uvařila 20. 6. 2013 16:40 Grilovaná medová panenka s lehkým salátkem s medovou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 20. 6. 2013 16:40 Grilovaná medová panenka s lehkým salátkem s medovou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 20. 6. 2013 16:40 Grilovaná medová panenka s lehkým salátkem s medovou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
11 foto Zákulisí nejlepší restaurace na světě očima Kristíny: V Geraniu je klid, i když pracujeme 16 hodin denně, říká vítězka MasterChefa