Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Ivace64 uvařila 15. 4. 2018 17:47 Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 4. 2018 17:47 Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 4. 2018 17:47 Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 4. 2018 17:47 Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 4. 2018 17:47 Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jahodový koláč s pudinkem a šlehačkou: Šťavnatý a nadýchaný dezert je třeba pořádně vychladit a krájet horkým nožem
Nepečený piškotový dort podle Josefa Maršálka nadchne každé dítě: Dejte si pozor na opatrné míchání krému, radí cukrář