Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Ivace64 uvařila 15. 4. 2018 17:47 Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 4. 2018 17:47 Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 4. 2018 17:47 Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 4. 2018 17:47 Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 4. 2018 17:47 Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat