Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Dooga uvařil 12. 7. 2016 18:07 Grilovaný losos marinovaný v exotické marinádě. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladkokyselá meruňková omáčka: Luxusní doplněk k tvarohovým nokům, bramborovým šiškám i drůbežímu masu
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu