Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
dzungila uvařila 23. 1. 2013 20:33 Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 23. 1. 2013 20:32 Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 23. 1. 2013 20:32 Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Reportáž: Jak vypadá Popeyes po roce? Ve všední den v době oběda je tady poloprázdno, překvapily vyšší ceny
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
Mřížkový koláč s tvarohem a jablky: Aby byl krásně křehký, máslo do těsta musí být studené a důležité je zvolit správnou mouku