Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
cathleen uvařila 28. 7. 2009 07:01 Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 20. 8. 2008 09:47 Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte