Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
vepet uvařila 30. 10. 2014 15:10 Halloweenský dýňový koláč 0 0 Zobrazit detail ingredience Okomentovat
vepet uvařila 30. 10. 2014 15:10 Halloweenský dýňový koláč 0 0 Zobrazit detail finální porce Okomentovat
vepet uvařila 30. 10. 2014 15:10 Halloweenský dýňový koláč 0 0 Zobrazit detail halloweenské zdobení Okomentovat
Pět výborných jídel z kopřiv: Polévka s pohankou zasytí a šťavnatá masová roláda s kopřivovou náplní překvapí i labužníky