Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
vepet uvařila 30. 10. 2014 15:10 Halloweenský dýňový koláč 0 0 Zobrazit detail ingredience Okomentovat
vepet uvařila 30. 10. 2014 15:10 Halloweenský dýňový koláč 0 0 Zobrazit detail finální porce Okomentovat
vepet uvařila 30. 10. 2014 15:10 Halloweenský dýňový koláč 0 0 Zobrazit detail halloweenské zdobení Okomentovat
Asijská kuchyně: To nejlepší z jejich regionů. Ochutnali jste už krevety v tempuře nebo pekingskou kachnu?
10 foto Papriky jako symbol luxusu: Víme, proč jsou tak drahé, kde je mají nejlaciněji i čím ve výživě tuto zeleninu snadno nahradíte