Salát z kysaného zelí s feferonkou a cibulí

cathleen Kuchařka:

Saláty 12 názorů

Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů
56

Suroviny

300 g kysaného zelí
1 cibule
1-2 sterilované kozí rohy
1-2 lžíce oleje
cukr
sůl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kysané zelí překrájíme, přidáme k němu drobně krájenou cibuli a feferonku.

  2. Dochutíme troškou cukru, špetkou soli, zakápneme olejem a promícháme.

Poznámka

Místo paprik je možné přidat 2 drobně krájené sladkokyselé okurky nebo strouhané jablko.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát z kysaného zelí s feferonkou a cibulí

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo