Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Eliza uvařila 29. 10. 2012 19:27 Hermelínová pomazánka asi čtyřicátápátá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Koubkova uvařila 26. 8. 2012 14:46 Hermelínová pomazánka asi čtyřicátápátá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 24. 8. 2012 09:46 Hermelínová pomazánka asi čtyřicátápátá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 24. 8. 2012 09:46 Hermelínová pomazánka asi čtyřicátápátá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 24. 8. 2012 09:46 Hermelínová pomazánka asi čtyřicátápátá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Hrníčkový recept – úžasné univerzální kynuté jogurtové těsto na slané nebo sladké pečivo
Luxusní svatomartinské rohlíčky podle Laďky Něrgešové: Voní rumem, vanilkou a ořechy, po upečení se po nich jen zapráší