Eliza uvařila 29. 10. 2012 19:27 Hermelínová pomazánka asi čtyřicátápátá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Koubkova uvařila 26. 8. 2012 14:46 Hermelínová pomazánka asi čtyřicátápátá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 24. 8. 2012 09:46 Hermelínová pomazánka asi čtyřicátápátá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 24. 8. 2012 09:46 Hermelínová pomazánka asi čtyřicátápátá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 24. 8. 2012 09:46 Hermelínová pomazánka asi čtyřicátápátá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky
Retro okénko: Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem může být delikatesa, stačí použít šťavnatější maso a čerstvé ovoce
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění