Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
popoluska340 uvařila 17. 3. 2017 18:40 Hermelínový salát s Cottage, vejci a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 3. 2017 12:03 Hermelínový salát s Cottage, vejci a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 3. 2017 12:03 Hermelínový salát s Cottage, vejci a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 3. 2017 12:03 Hermelínový salát s Cottage, vejci a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pinsa není pizza: Slaná římská placka je méně kalorická, ale úžasně vláčná, nadýchaná a křupavá, dochucuje se až po upečení
Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
11 foto Jak upéct perfektní bůček: Křupavé kůžičky i šťavnatého masa docílíte, když se budete držet několika důležitých rad