Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Taevita uvařila 25. 9. 2021 12:36 Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaCh uvařila 13. 9. 2012 17:03 Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaCh uvařila 13. 9. 2012 17:03 Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Výborné sýrové bramboráčky pro začátečníky: Křupavé placičky zvládne připravit do 30 minut podle snadného postupu každý