Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
spagetka uvařila 7. 10. 2010 11:45 Houby s mletým masem s kořením Čarodějka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 7. 10. 2010 11:44 Houby s mletým masem s kořením Čarodějka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 7. 10. 2010 11:44 Houby s mletým masem s kořením Čarodějka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 7. 10. 2010 11:44 Houby s mletým masem s kořením Čarodějka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí coleslaw hravě předčí ten kupovaný: Když v dresinku dobře zkombinujete majonézu a jogurt, je neodolatelný