Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
dextra uvařil 4. 8. 2009 14:36 Houskové knedlíky kvasnicové 0 0 Zobrazit detail Houskový knedlík Okomentovat
Boubelinda uvařila 18. 3. 2009 13:30 Houskové knedlíky kvasnicové 0 0 Zobrazit detail Vařené v páře Okomentovat
Holka u plotny radí: Dokonalé palačinky à la dubajská čokoláda vás ohromí svou náplní s kombinací čokolády
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem: Nastrouhaný uzený sýr dodá placičkám chuť a česnek vůni, tučná smetana vláčnost