Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil 18. 2. 2024 18:23 Hovězí guláš z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2017 18:58 Hovězí guláš z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2017 18:58 Hovězí guláš z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 1. 2017 18:58 Hovězí guláš z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cikánský řízek: Na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté placičky z kuřecího masa překvapí výraznou až lehce pikantní chutí