Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
mika59 uvařila 3. 3. 2015 13:25 Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 3. 2015 13:25 Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 3. 2015 13:25 Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro sýrová roláda: Stačí pár ingrediencí a známe fígl, jak ji snadno zabalit. Před podáváním jí prospěje pár hodin v ledničce
Třikrát kuře na minutku: Kořeněné karí, špíz se zeleninou nebo plněná tortilla jsou připraveny do půl hodinky
Pečení na neděli: Jak správně připravit piškotovou roládu se žloutkovým krémem? Cukrářská mistrová se podělila o své fígle