KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
mika59 uvařila 3. 3. 2015 13:25 Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 3. 2015 13:25 Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 3. 2015 13:25 Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut