Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná

mika59 Kuchařka: mika59

Pokrmy z vnitřností 2 názory

Suroviny

0,5 kg hovězích jater
marináda:
1 zakysaná smetana
1 vejce
1 stroužek česneku
koření Tandorí masala ( i jiné dle chuti)
sůl
pepř
strouhanka na obalení
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Játra jsem nakrájela na 1 cm plátky a naložila do smetany smíchané s kořenim a vejcem. Koření si dejte podle vaší chuti. Marinovat min 2 hodiny i déle.

  2. Poté jsem játra trochu otřela od smetany a obalila ve strouhance.

  3. Smažit v rozpáleném oleji - stačí 1-2 minuty z každé strany. Hotové osolit.

Poznámka

Jsou úplně křehké a štavnaté.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    Majka:Určitě ano,vepřová jsou jemnějši,ale byla jsem mile překvapená.Nesmí se dělat dlouho,to potom tuhnou.:-8

    Odpovědět

  • Majka Majka(neregistrovaná)

    mám strach z hovězích jater, zdali vebudopu tuhá, lze zaměnit za vepřová, jinak vyzkouším:-K

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí játra na smetaně kuřecí játra na zakysané smetaně játra se zakysanou smetanou kuřecí játra se zakysanou smetanou hovězí játra na se smetanou veprová játra se zakysanou smetanou hovězí játra s vejci veprova jatra na zakysane smetane veprova jatra zakysana smetanou hovezi.jatra.na.smetane hovezi jatra recepty hovězí játra marinovana vejce jak dlouho marinovat jatra vepřová játra na smetaně strouhaná

Zapomněl/a jsem heslo