Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
varilamyskakasicku uvařila 5. 9. 2012 14:47 Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 9. 2012 14:46 Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 9. 2012 14:37 Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 9. 2012 14:27 Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 9. 2012 14:20 Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 9. 2012 14:20 Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak podpořit růst rostlin na zahradě? Banánový „drink“, zelené hnojení nebo zkvašené kopřivy udělají na záhonku úplné divy
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun