Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý
Svíčková na smetaně je vynikající díky přípravě ve výpeku. Vyzkoušejte ji podle osvědčeného postupu ve video receptu
Kuchařka Ivana z Brna se zbláznila do makronek. Peče je ve tvaru krtečka i lega a za své výtvory získala již tři medaile
dzungila uvařila 26. 4. 2011 19:40 Hovězí závitky se studenou šunkou, uzenou klobásou a sýrem Camembert 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 26. 4. 2011 19:40 Hovězí závitky se studenou šunkou, uzenou klobásou a sýrem Camembert 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 26. 4. 2011 19:39 Hovězí závitky se studenou šunkou, uzenou klobásou a sýrem Camembert 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek perfektní
5 foto Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici