Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Johanka128 uvařila 27. 4. 2019 16:34 Hrášková polévka s pestem z medvědího česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima
Tatranský čaj: Slavný nápoj slovenských velehor má i nealko verzi, kam patří žloutky a voňavá skořice. Zahřeje a božsky chutná