Bramborový salát podle šéfkuchaře restaurace Brambory: Díky jednomu fíglu je dokonalý a nikdy nezřídne, radí profík
Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
Hella uvařila 4. 6. 2009 22:52 Hruškový nákyp z veky s čokoládou 0 0 Zobrazit detail Hruškový nákyp Okomentovat
Hella uvařila 4. 6. 2009 22:48 Hruškový nákyp z veky s čokoládou 0 0 Zobrazit detail Hruškový nákyp Okomentovat
Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka
6 foto Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda