REPORTÁŽ: Vánoční trhy v Praze na Míráku: Perníčkový svařák za 80 Kč, kremrole za 45 Kč a buchtičky s krémem lákají davy
misza uvařila 27. 1. 2013 14:39 Husokachní stehna s žampióny a nakládanou cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 27. 1. 2013 14:38 Husokachní stehna s žampióny a nakládanou cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 27. 1. 2013 14:38 Husokachní stehna s žampióny a nakládanou cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 27. 1. 2013 14:37 Husokachní stehna s žampióny a nakládanou cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 27. 1. 2013 14:37 Husokachní stehna s žampióny a nakládanou cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 27. 1. 2013 14:37 Husokachní stehna s žampióny a nakládanou cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramboračka s čerstvými houbami má nezaměnitelnou chuť a mimořádnou vůni, jen je třeba zvolit ty správné houby
6 foto Dojemný díl Hell's Kitchen: Soutěž opustil Petja a zanechal tam lásku Twí. Nemohli jsme se ani rozloučit, svěřila se nám
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník