Husokachní stehna s žampióny a nakládanou cibulkou

misza Kuchařka: misza

Doba přípravy: 2 hodiny 3 porce Drůbeží maso 4 názory

Suroviny

3 huso kachní stehna
1 sklenička nakládaných cibulek ve sladkokyselém nálevu
hrst žampiónů nakrájených na plátky
Marináda:
3 polévkové lžíce medovo hořčicového dresinku
2 lžíce sójové omáčky
olivový olej
1 kávová lžička tymiánu (použila jsem sušený)
sůl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Stehna omyjeme a naložíme do marinády. Marinujeme 1-2 hodiny.

  2. Na plech si rozložíme alobal, na který položíme stehno, zasypeme žampióny a nakládanou cibulkou. Zabalíme tak, aby nám při pečení nevytékala šťáva. Postup opakujeme u všech stehen.

  3. Balíčky dáme na plech, zalijeme vodou a pečeme 1 hodinu na 150 stupňů. Po hodině balíčky otevřeme a necháme dopéct do křupava.

  4. Podáváme se šťouchanými brambory.

Poznámka

Na závěr pečení můžeme stehna přendat na samotný plech, zvýšit teplotu trouby na 220 stupňů a krátce dopéct z obou dvou stran do křupava.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Husokachní stehna s žampióny a nakládanou cibulkou

Tématické fráze: pečená husokachní stehna recept s nakladanymi cibulkami nakládaná cibule recept barbera recept husokachna prsa recept kachní stehna recept pečená husokachna recept pecena husokachna husokachni stehna pecena prsa husokachna recept pečené kuře s nakládanými cibulkami husokachni prsa husí stehno na žampionech pečené kuře se žampiony a nakládanými cibulkami stehna barbarie recept kachní prsa na červeném víně s nakládanými cibulkami kachní prsa na červeném víně s nakládanou cibulkou pecene husokachni stehno recept doba pečení kuřete kachní stehno barbery

Zapomněl/a jsem heslo