Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
JANA62 uvařila 14. 1. 2014 17:10 Indické kari plátky marinované v kokosové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JANA62 uvařila 14. 1. 2014 17:10 Indické kari plátky marinované v kokosové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JANA62 uvařila 14. 1. 2014 17:10 Indické kari plátky marinované v kokosové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka
6 foto Martin Zounar poradil, jak zabojovat s váhou, sám shodil 25 kilo: Když to nebaví hlavu, nezhubnete nic, říká herec
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou: Výborná polévka našich babiček potěší chuťové pohárky, je snadná a rychlá