Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Angel 666 uvařila 29. 4. 2015 20:47 Italský sladký chléb s fíky (Pane dolce con fichi) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 29. 4. 2015 20:47 Italský sladký chléb s fíky (Pane dolce con fichi) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 29. 4. 2015 20:47 Italský sladký chléb s fíky (Pane dolce con fichi) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 29. 4. 2015 20:47 Italský sladký chléb s fíky (Pane dolce con fichi) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí