Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
catherina uvařila 23. 11. 2012 19:27 Jablečný cheesecake s karamelovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
catherina uvařila 23. 11. 2012 19:27 Jablečný cheesecake s karamelovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
catherina uvařila 23. 11. 2012 19:27 Jablečný cheesecake s karamelovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvestrovské vepřové koleno: Jak ho upéct, aby bylo nádherně měkké, šťavnaté a na povrchu krásně křupavé