Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
Posvícenské staročeské hnětýnky: Zdobené koláčky z jižních Čech voní rumem, krásně vypadají a ještě lépe chutnají
mika59 uvařila 5. 1. 2019 19:52 Jablkový koláč z bramborového těsta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 1. 2019 19:47 Jablkový koláč z bramborového těsta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Domácí slazené mléko – salko: Chutná lépe než to z konzervy, je mnohem levnější a stačí jen tři suroviny