Česká klasika: Domácí rajská omáčka vás přenese do dětství. Voní skořicí a díky jednomu fíglu bude dokonalá
Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
tejaja uvařila 26. 2. 2011 12:03 Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta 2 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 2. 2011 12:02 Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta 2 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 2. 2011 12:02 Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta 2 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 2. 2011 12:01 Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta 2 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 2. 2011 12:01 Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta 2 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Schneeballen, sněhové koule z bavorských vánočních trhů zvládnete i doma. Stačí sedm ingrediencí a dezert se rozplývá na jazyku