Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Ivace64 uvařila 24. 5. 2019 18:41 Jahodové potěšení s nadýchaným kokosovým sněhem a mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 24. 5. 2019 18:39 Jahodové potěšení s nadýchaným kokosovým sněhem a mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 24. 5. 2019 18:39 Jahodové potěšení s nadýchaným kokosovým sněhem a mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 24. 5. 2019 18:38 Jahodové potěšení s nadýchaným kokosovým sněhem a mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 24. 5. 2019 18:38 Jahodové potěšení s nadýchaným kokosovým sněhem a mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět jednoduchých letních drinků: Kokosová Margarita s plátkem zázvoru, mangový Mango Mule nebo nealko bublinky na ledu
7 foto Kuře z jednoho pekáčku: Večeře skoro bez práce ve třech různých variacích. Zvládnete to levou zadní!