Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
JanaDorazinova uvařila 30. 4. 2013 11:20 Jarní cibulka v sýrovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 30. 4. 2013 11:20 Jarní cibulka v sýrovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 30. 4. 2013 11:20 Jarní cibulka v sýrovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 skvělých jídel do horkého počasí: Špagety s marinovanými rajčaty nebo salát z kuřecího masa a rýže zasytí, ale nedají moc práce
Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody