KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Vareniste.cz uvařila 15. 9. 2015 17:43 Jarní variace na zapečené brambory s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Cukrářka Iveta Fabešová se vrací na scénu: Ve Werichově vile peče i popcornové zákusky a vydává sváteční kuchařku plnou cukroví
Univerzální cuketová omáčka: Hodí se na těstoviny, knedlíky i noky a lze ji i bez zavařování snadno uchovat na později
Domácí „Šmakoun“ s citronovým pepřem a petrželkou à la bílek v přestrojení Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Anna Kocikova 25 min